Suomen realiteettiterapiayhdistys ry
Suomen realiteettiterapiayhdistys ry

Tapahtumia ja tilaisuuksia

4.9.2017

Yhdistys esittelee toimintaansa

Syksyllä tarjoamme myös realiteettiterapiaa sisältäviä  lyhytkoulutuksia, joista saat tietoa myös koulutukset sivuiltamme.  Ammattilliset ihmissuhteet koulutus on päätetty toteuttaa Tampereen lisäksi myös Helsingissä 27.9.2017 klo 9- 14.00  hinta 60€.

Helsingin ryhmän sisällön räätälöimme esimiehille. Esimiehellä on mahdollisuus ja valta vaikuttaa ammatillisten suhteiden kehittymiseen työyhteisöissään. Luottamuksen luominen ja työyhteisön luotsaaminen välillä kaaottisissakin tunnelmissa on esimiehen tärkein tehtävä.

Ammatilliset ihmissuhteet koulutuksemme auttaa osallistujien itsearvioinnin kehittämisessä ja tukee henkistä hyvinvointia näin.  Ammatikseen ihmisten kanssa työskentelevä ammattilainenkin on lopulta ihminen.  Miten omaa vuorovaikutusta voi kehittää vielä vuosien työskentelyn jälkeen? Pitääkö sitä kehittää vai saako olla ihan oma itsensä?

Helsingissä kouluttavat Jari ja Heidi Härkönen Ohjausavain oy.stä. Ryhmäkoko on huomattavasti  pienempi, sillä koulutus järjestetään OhjausAvaimen tiloissa. Maksimi osallistujamäärä on 6 henkeä. Koulutuksessa painopiste on ammattillisen . Ilmoittautumiset ja lisätiedot yhdistyksen puheenjohtaja Jari Härkönen

 

14.8.2017

Suomen realiteettiterapiayhdistys esittäytyi Tampereella Puistofiestassa 13.8.  klo 11-16

Vuoden 2017 Hämeenpuiston Puistofiesta järjestettiin sunnuntaina 13.8. klo 11.00–16.00. Tampereen suosituimpiin lukeutuva kaupunkitapahtuma Puistofiesta järjestetiin tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa.

Olimme ensimmäistä kertaa mukana ja esittelimme toimintaamme myös nuorille ja lapsille.

Kiitos kun kävit pisteellämme!

10.8.2017

Suomen Realiteettiterapiayhdistys ry järjestämä 25.-28.5.2017 6. eurooppalainen EART-konferenssi; Northern Perceptions for Reality Therapy Varalan urheiluopistolla on pidetty.

Kiitos osallistujille. Löydät työpajojen kuvauksia ja muuta täältä