Suomen realiteettiterapiayhdistys ry
Suomen realiteettiterapiayhdistys ry

Northern Perceptions for Reality Therapy-konferenssi

Suomen Realiteettiterapiayhdistys ry järjestää 25.-28.5.2017 Varalan urheiluopistolla 6. eurooppalaisen EART-konferenssin;

Northern Perceptions for Reality Therapy

Sosiaalialan ammattilaiset; Oletko ohjaaja, terapeutti tai sosiaalityöntekijä ja etsit tehokkaampia tapoja toimia asiakkaidesi kanssa?

Opettajat; Tuntuuko sinusta siltä,  etteivät voimavarasi  ja  aikasi riitä kaikkien oppilaittesi tarpeisiin vastaamiseen?

Johtajat; Oletko johtaja, jonka on vaikea löytää työntekijöidensä sisäistä motivaatiota? Tuntuuko välillä siltä, että kukaan ei seuraa ohjeitasi?

 

Konferenssin kaikille avoimena päivänä pe 26.5.2017 on mahdollisuus päästä tutustumaan realiteettiterapiaan ja  osallistua suomalaisiin ja kansainvälisiin työpajoihin.

Hinta: 50€

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu sähköpostitse yhdistyksen sihteerille Heidi Härköselle,  heidi@ohjausavain.fi

Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!  Ennakkoilmoittautuminen on sitova vasta, kun se on maksettu yhdistyksen tilille. Ilmoittautuneille lähetään lasku.

”Northern Perceptions for Reality Therapy”-konferenssin yleisölle avoin päivä

Aika: pe 26.5.2017

Klo: 8:30-19:30

Paikka: Varalan urheiluopisto, Varalankatu 36, Tampere

 

 

Konferenssi päivän aikana kuulet realiteettiterapian ammattilaisia ympäri maailmaa. Päivän avauspuheenvuorot pitävät William Glasser instituutin toimitusjohtaja Kim Olver, Euroopan realiteettiterapiayhdistyksen puheenjohtaja Danko Butorac Kroatiasta ja Suomen realiteettiterapiayhdistyksen puheenjohtaja Jari Härkönen Tämän jälkeen alkavat työpajat.  Työpajojen pituudet ovat 60-90 minuuttia.

Työpajat kuvauksineen ja niiden pitäjät esitellään konferenssin osallistujille saatavilla olevassa kirjasessa.