Suomen realiteettiterapiayhdistys ry
Suomen realiteettiterapiayhdistys ry

Koulutus

pic1Realiteettiterapian sertifikaattiin (RTC) johtava koulutusohjelma toteutetaan Euroopan realiteettiterapiainstituutin vaatimusten mukaisesti. Koulutukseen osallistumiselle ei ole akateemisia pääsy­vaatimuksia, joten se on avoin kaikille halukkaille.

Koulutusohjelma koostuu viidestä eri osa-alueesta. Koko koulutusohjelma koostuu neljäpäiväisten työpajojen sarjasta sekä harjoittelupäivistä ja tapaamisista, jotka järjestetään eri työpajojen välillä.

Koulutusohjelman rakenne:
1. Perusteet, intensiivityöpaja
2. Perusteet, harjoitusjakso
3. Edistyneet, intensiivityöpaja
4. Edistyneet, harjoitusjakso
5. Sertifiointiviikko

Koulutus sisältää vähintään 210 lähiopetustuntia ja ajallisesti sen läpikäyminen vie vähintään  2 vuotta.  Ohjelman suorittamiselle ei ole enimmäisaikaa.

Realiteettiterapian perusteet –jakson voi suorittaa omana kokonaisuutenaan oman henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen tueksi.

Sertifiointiviikon menestyksellinen loppuun saattaminen antaa osallistujille Euroopan realiteettiterapiainstituutin myöntämän realiteetti­terapeutin sertifikaatin RTC (Reality Therapy Certification). Tämä antaa luvan käyttää ”Reality Therapy Certification” tai ”RTC” nimikettä oman nimen yhteydessä.

RTC koulutuksen suorittaminen mahdollistaa hakeutumisen realiteettiterapian ohjaajan, psykoterapeutin tai kouluttajan jatko-opintoihin.

Yhteistyössä Eirtin kanssa toteuttavien opintojen sisällöistä lisätietoja alla olevan linkin kautta.

SEURAAVA REALITEETTITERAPIAAN PERUSTEET JAKSO 16-17.11.2018 TURKU